Sosyal Medya Yönetimini Kolaylaştıran 5 Uygulama

Sosyal Medya Yönetimini Kolaylaştıran 5 Uygulama

...

Sosyal medya yönetimini kolaylaştıran 5 uygulama listesini sizler için hazırladık. Bu uygulamalar sayesinde planladığınız şekilde paylaşımlarını yapabilecek, profesyonel ya da kişisel sosyal medya hesaplarınızı en etkin şekilde yönetebilecek, doğru hedef kitle için kaliteli, özgün içerikler paylaşabileceksiniz. İşte sosyal medya yönetimini kolaylaştıran 5 uygulama…

1. Buffer

Twitter, Linkedin, Instagram ve Facebook uygulamaları üzerinde çalışmalar yapmanızı sağlayan Buffer uygulaması, sosyal medya yönetimini kolaylaştıran 5 uygulama arasında yer alıyor. Bu uygulama sayesinde paylaşımlarınızı planlayabilir, paylaşım saatlerini ayarlayabilir hatta aylar sonrası için bile paylaşım planı oluşturabilirsiniz. Kurumsal ve bireysel sosyal medya yönetimi için etkin bir uygulama olan Buffer, ücretsiz ve ücretli planları ile ihtiyacınız olan çalışma biçimini size sunuyor.

2. HootSuite

15 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan HootSuite uygulaması, sosyal medya yönetimini kolaylaştıran 5 uygulama arasında en popüleri olarak karşımıza geliyor. Bu uygulamayı popüler kılan birkaç faktör mevcut. HootSuite uygulaması sayesinde gönderi, paylaşım planlamalarınızı yapabiliyor, sosyal medyadaki reklamlarınızı yayınlayabiliyor ve gerekli analizleri yapabiliyorsunuz. Twitter, Instagram, Pinterest ve Facebook başta olmak üzere toplamda 35 farklı sosyal medya uygulaması ile uyumlu olan bu uygulama, sosyal medya yönetiminizi etkin ve kolay bir şekilde yapmanıza olanak tanıyor.

3. MeetEdgar

En popüler sosyal medya uygulamalarını destekleyen MeetEdgar uygulaması etkin ve başarılı bir sosyal medya yönetimi için gerekli olan her şeyi size sunuyor. Bütün içeriklerinizi tek bir yerden yönetme imkanı sunan uygulama, içerik paylaşımlarınızı eşsiz bir şekilde planlamanıza yardımcı oluyor.

4. Sendible

Sosyal medya yönetimini kolaylaştıran 5 uygulama arasında en kullanıcı dostu arayüze sahip olan Sendible var. Daha çok kurumsal sosyal medya yönetimi için tercih edilen bu uygulama, birçok entegre programı da bünyesinde barındırıyor. Görsel düzenleyici, görsel arama, YouTube araması gibi farklı özellikleri deneyimlemenizi sağlayan Sendible uygulaması, etkin ve başarılı bir sosyal medya yönetimi yapmanıza yardımcı oluyor.

5. Zoho Social

Zoho Social, başarılı bir sosyal medya yönetim aracı olarak, markalarınızı sosyal medyada etkin bir şekilde tanıtmanın basit bir yolunu sunuyor. Daha çok kurumsal sosyal medya yönetimi konusunda yardımcı olan uygulama, yaptığınız tüm planları görmenizi sağlayan gönderi takvimi özelliği ile işinizi kolaylaştırıyor. Aynı zamanda ekipler arası iş paylaşımı yapabildiğiniz uygulama sayesinde kolayca görev dağıtımı yapabiliyor, ekibinizi bu uygulama üzerinden yönetebiliyorsunuz. Zoho Social birbirinden farklı özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile sosyal medya yönetimini kolaylaştıran 5 uygulama arasında yerini alıyor.

Yorumlar

abdullah balıkçı
2021-04-21 20:37:06 Kahramanmaraş

Yönetici tarafından yapılan test yorumdur.

Bir Yorum Ekle

Yorum Yapmak İçin Giriş Yapmalısınız

Hızlı Arama

Rastgele Yazılar

Mobil Uygulamalarımız

Dilerseniz Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz.